سوپ جو
موارد مورد نیاز
- جو پرك 200 گرم
- پياز خرد شده يك عدد
- سيبزميني يك عدد
- شير يك فنجان
- هويج رنده شده يك عدد
- جعفري يك قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- خامه يك قاشق غذاخوري
- عصاره مرغ به ميزان لازم
- نخودفرنگي نصف فنجان
دستور پخت
- ابتدا جو را پاك كرده و سپس آن را ميخيسانيم
- بعد درون ظرف ديگري، پياز و هويج، نخودفرنگي را تفت ميدهيم سپس جو را آبكش كرده و به مواد افزوده در اين هنگام آب سرد را به آن اضافه ميكنيم.
- آبقلم يا عصاره مرغ را به اندازه كافي به مواد اضافه كرده و بگذاريد به مدت نيم ساعت جوش بخورد،
- جعفري و سيبزميني را هم در اين مدت به آن ميافزاييم. شما ميتوانيد اگر سوپ خيلي آبكي بود، مقداري كره را آب كرده، كمي آرد را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد، تا بوي خامي آرد گرفته شود،
- ميتوانيد در زمان سرو، شير و خامه را هم به سوپ اضافه كرده و ميل كنيد.
موارد مشابه
آش شله مشهدی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده:
افطاری
مواد مورد نیاز:
باقالی
,
برنج
,
بلغور
,
دارچین
,
گوشت
,
لوبیا چیتی
,
لوبیا سفید
,
لوبیا قرمز
,
نخود