سالاد نودل چینی
زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- مرغ آبپز خرد شده=یک پیمانه
- جعفری خرد شده=یک پیمانه
- هویج رنده شده=یک پیمانه
- پیاز خرد شده= 3 قاشق غذاخوری
- مایونز کم چرب=1/4 لیوان
- خامه کم چرب=1/4 لیوان
- نودل (رشته چینی)آماده=یک بسته
دستور پخت
- سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
- در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
- نودل را (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می کنیم.
- برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود. نودل یا همان رشته در تمام فروشگاه های مواد غذایی موجود است.
موارد مشابه
لقمه دال عدس و سس ارده
دسته بندی:
خوراک
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
پیازچه
,
جعفری
,
دال عدس
,
روغن زیتون
,
زیره
,
کلم