آش اماج(اورمیه)

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • آرد سفید : ۳۷۵ گرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • لوبیا : ۱۰۰ گرم
  • عدس : ۱۰۰ گرم
  • سبزی : ۱ کیلو

دستور پخت

  • آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا به‌صورت دانه‌های خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانه‌های درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کرده‌اید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
  • پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.

موارد مشابه

سوپ سیب‌ زمینی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر پارمسان , پیازچه , خامه , سیب زمینی , شیر , مرغ

دستور پخت

سوپ ماست

مناسب برای وعده: پیش غذا , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: جعفری , رشته سوپ , سیب زمینی , گشنیز , گوشت , ماست چکیده , هویج

دستور پخت

سوپ دریایی با زنجبیل

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پیازچه , تره فرنگی , خامه , زنجبیل , سرکه , سیب زمینی , کره , کلم بروکلی , ماهی , میگو

دستور پخت

آش ماست (شیرازی)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گوشت , لپه , ماست , نخود

دستور پخت