شیش انداز (گیلانی)

دسته بندی: غذای محلی
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • گردوی آسیاب شده: 300 گرم
  • بادمجان قلمی: 5 تا متوسط
  • رب انار: 1 ق غذاخوری
  • پیاز: 1 دونه متوسط
  • رب آلوچه: 1 ق مرباخوری (قابل حذف)
  • رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)
  • نمک، زرچوبه، گلپر

دستور پخت

  • بامجونهایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن ترجیحا. اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کرده و نمک بزنید و بگذارید کنار
  • مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و 2 لیوان آب بریزید توی قابلمه سفالی و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید.
  • مثل فسنجون هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد
  • پیاز رو ریز کرده و با 2 قاشق روغن سرخ کنید کمی همراه با زرچوبه و نمک .
  • بادمجونها رو شستم و خشک کنید و توی همون روغن کم (می‌توان 2 قاشق روغن زیتون هم ریخت)، تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
  • گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجونها رو با پیازداغ توش بریزید و بگذارید آروم آروم خورش جابیفته...
  • آخر هم کمی گلپر بزنید تا طعم و عطری بهتر پیدا کند.

موارد مشابه

آش برگ مو (ارومیه‌ای)

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ مو , برنج , شوید , لپه , مرزه

دستور پخت

کلم پلو (شیرازی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , برنج , سبزی , کلم قمری , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

خوراک بادمجان (خراسانی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

نازخاتون – غذای محلی شمالی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , غوره , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت