آبگوشت کشک (ملایر)

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • گوشت گوسفند با استخوان 500 گرم
  • لپه 150 گرم
  • چغندر 2 عدد متوسط
  • برنج 1 پیمانه
  • کشک سابیده شده 500 گرم
  • پیاز 1عدد متوسط
  • پیاز داغ وسیرداغ به مقدار لازم
  • برشتوک 5 قاشق غذا خوری
  • آب 4 لیوان
  • نمک وزرد چوبه به مقدار لازم

دستور پخت

  • ابتدا گوشت ,لپه و پیاز را همراه 4 لیوان اب روی اجاق گذاشته تا بپزد.
  • سپس چغندر ها را به صورت حبه قندی خورد میکنیم وبه غذا اضافه مکنیم بعداز 2ساعت برنج را شسته واضافه میکنیم
  • وقتی برنج هم کمی پخت به غذا برشتوک را اضافه میکنیم و یک ربع قبل از اینکه غذا را از روی اجاق برداریم کشک را اضافه میکنیم
  • این غذا به خاطر چغندری که دارد مقدار خیلی کمی شیرین است اگر شیرینی چغندر کم بود یک یا دو قاشق شکر میریزم
  • در اخر با پیاز داغ و سیر داغ و در صورت تمایل با نعنا داغ تزیین میکنیم .
  • بر ای تهیه برشتوک کمی ارد را با روغن (ترجیحا روغن حیوانی) تفت میدهیم ودر ابگوشت میریزیم تا لعاب دار بشود

موارد مشابه

ماست جوش (کمه جوش) (دامغانی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , بادمجان , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

رولت خرما و گردو (خاخوردو)

دسته بندی: دیگر , غذای محلی , نان
مناسب برای وعده: افطاری , صبحانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , خرما , عسل , کنجد , گردو , ماست

دستور پخت

پلو بریانی (هرمزگانی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سیب زمینی , گوشت , نخود

دستور پخت

کوکوی گل کلم

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , جوش شیرین , گل کلم

دستور پخت