مسمای گوجه بادمجان
دسته بندی:
خورشت
موارد مورد نیاز
- سینه مرغ یک عدد
- بادمجان حلقه شده سه عدد
- گوجهفرنگی چهار عدد
- پیاز درشت یک عدد
- سیر دو حبه
- آلو بخارا 20 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
دستور پخت
- مرغ را با پیاز تفت میدهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه میریزیم، یک پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم بپزد.
- بادمجانها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را میگیریم.
- کف قابلمه یک ردیف بادمجان میچینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن میگذاریم گوجهفرنگیها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ میریزیم. به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود.
- در آخر آب مرغ را ریخته و میگذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
موارد مشابه
باقالی خورش (گیلانی)
مواد مورد نیاز:
باقالی
,
تخم مرغ
,
شوید
خورش مرغ ترش (مازندرانی)
مواد مورد نیاز:
آلو خورشی
,
رب انار
,
فلفل دلمهای
,
مرغ
,
هویج
خورش جگر گوسفند
مواد مورد نیاز:
جگر
,
گوجه فرنگی