خورش به آلو

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • گوشت گوسفند: 300 گرم، خورشی
  • پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
  • به: 2 عدد، پوست کنده خردشده
  • آلوبخارا: 120 گرم
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: 6 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
  • یک قاشق چای‌خوری زردچوبه اضافه کرده و پس از یک دقیقه به آن اضافه کنید. پس از 3-2 دقیقه نیمی از زعفران دم‌کرده را همراه کمی فلفل اضافه کنید. 2 پیمانه آب‌جوش اضافه کرده و پس از اینکه خورش به جوش آمد، شعله را کم کرده و با در بسته 3 ساعت خورش را بپزید.
  • در یک ساعت آخر پخت خورش آلو و شکر را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 10 دقیقه قبل از سرو خورش آبلیمو و زعفران باقیمانده را اضافه کرده و با چلو سرو کنید.

موارد مشابه

خورش ماست (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: ماست , مرغ

دستور پخت

خورش قرمه سبزی

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سبزی , گوشت , لوبیا قرمز

دستور پخت

خورشت میگو ساده

دسته بندی: خورشت , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی , میگو

دستور پخت

خورش چاقاله بادام

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , چاقاله بادام , گوشت

دستور پخت