شیشلیک

دسته بندی: خوراک , غذای سنتی
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
  • پیاز دو عدد
  • آب لیمو 1/3پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای یك عدد
  • روغن زیتون نصف پیمانه
  • کره 50 گرم
  • ماست 1/2 پیمانه
  • زعفران دم‌کرده یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گوجه فرنگی 6 عدد

دستور پخت

  • گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط كنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
  • قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.

موارد مشابه

دویماج

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: پنیر , پیازچه , خامه , سبزی , گردو

دستور پخت

بریانی ماستی

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: برنج , زنجبیل , سیر , شیر , کره , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , گوشت , ماست

دستور پخت

میرزا قاسمی(گیلان)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , تخم مرغ , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

ساندویچ کرم ابریشم

دسته بندی: خوراک , غذای کودک
مناسب برای وعده: شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: پنیر خامه ای , تن ماهی , زیتون , فلفل دلمه‌‌ای , کاهو , مرغ , هویج

دستور پخت