اسکالوپ ماهی
زمان کل: 1:20
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- ماهی قزل آلا یا هر نوع دیگه = ١ عدد
- مخلوط آبلیمو زغفران نمک فلفل =1 لیوان
- جعفری ساطوری شده= ۵ قاشق سوپ خوری
- گردو خرد شده ریز =۵ قاشق غ
- زرشک= ٢ ق غ
- پنیری پیتزا رنده شده= ٣ ق غ
- نمک فلفل =به میزان لازم
- پیاز =١عدد
- سس زعفران= نصف لیوان ( آبلیمو-نمک -فلفل-زعفران)
دستور پخت
- ابتدا ماهی رو تمام تیغ های توش رو در میاریم بعد داخل مواد مزه دار میکنیم برای یک لحظه.بعد مواد بالا رو از جعفری به بعد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل شکم ماهی میریزیم . در داخل ظرف پیرکس زیرش رو پیاز حلقه حلقه میچینیم و روش سس زعفران رو میریزیم و ماهی رو روش قرار میدیم و در فر که از قبل گرم کردیم در طبقه ٢ از زیر در دمای ١٨٠ درجه قرار میریم به مدت یک ساعت(وجود پنیر پیتزا به خاطر ایجاد چسبندگی بین مواد هستش و طعمش داخل ماهی احساس نمیشه)
موارد مشابه
الفته (غذای لبنانی)
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
ارده
,
بادمجان
,
جعفری
,
سیب زمینی
,
سیر
,
کدو
,
ماست
,
مرغ
,
نخود
,
هویج
حلوای هویج
مواد مورد نیاز:
آرد
,
هویج
فیش استراگانف
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تن ماهی
,
شیر