تخم مرغ در لانه
دسته بندی:
خوراک
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 1
موارد مورد نیاز
- تخممرغ يك عدد
- اسفناج 400 گرم
- دارچين يك قاشق چايخوري
- پياز عدد
- كره گياهي 50 گرم
- سس گوجه فرنگي جهت تزئين
دستور پخت
- اسفناج را داخل قابلمه مناسب ميپزيم و آب آن را ميگيريم. پياز را به صورت نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت ميدهيم تا طلايي شود. دارچين و كره گياهي را كمي حرارت ميدهيم تا كره ذوب شود، سپس به اسفناج اضافه كرده و با ميكسر كاملا مخلوط ميكنيم. ظرف پيركس كوچك را كمي چرب كرده، اسفناج را مانند تصوير به شكل لانه كبوتر درميآوريم تا داخل آن به اندازه يك تخممرغ گود شود. تخممرغ را داخل لانه به آرامي ميريزيم طوري كه زرده تخممرغ وسط لانه قرار گيرد.
- سپس داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط قرار ميدهيم تا اسفناج و تخممرغ پخته و روي آن طلايي شود و در آخر داخل ظرف موردنظر گذاشته و آن را با سس گوجهفرنگي تزئين ميكنيم.
موارد مشابه
اسکالوپ ماهی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
جعفری
,
زرشک
,
گردو
,
ماهی
فیله ماهی انگلیسی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
خمیر مایه
,
شیر
,
ماهی
لقمه گوشتی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
گوشت