بریانی ماستی

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای: شام

زمان پخت: 2:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 3:00

موارد مورد نیاز

  • برنج=۱ کیلو
  • گوشت بی استخوان=یک و نیم کیلو
  • ماست=۲ لیوان
  • پیاز=۵ عدد
  • روغن=۳ قاشق غذاخوری
  • سیر=۷ حبه
  • زنجبیل تازه رنده شده=۱ قاشق چایخوری
  • نمک،فلفل و زردچوبه=۱ قاشق چایخوری
  • ادویه هندی=۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی=۲ عدد
  • نعناع و گشنیز=۱ پیمانه
  • لیمو ترش تازه=نصف یک عدد
  • کره=۵۰ گرم
  • زعفران=نصف قاشق چایخوری
  • شیر=۱ استکان

دستور پخت

  • ابتدا برنج را بشویید و با مقداری نمک خیس کنید.
  • ۴ عدد از پیازها را خرد کرده و سرخ کنید. گوشت را درشت خرد کرده و در ظرف گودی بریزید.
  • ماست و پیازهای سرخ کرده را به اضافه نصف یک پیاز خام خرد شده به گوشت اضافه کنید و سیر،زنجبیل رنده شده و تمام ادویه های ذکر شده را به آن بیفزایید. سپس تمام مواد را مخلوط کنید و بگذارید چند ساعتی بماند.اگر این مواد را از شب آماده کنید و در یخچال بگذارید و صبح بپزید،طعم بهتری خواهد داشت.
  • هنگام پختن گوشت،گوجه فرنگی رنده شده و نعناع و گشنیز خرد شده را به مخلوط بیفزایید. دقت کنید نباید در قابلمه را گذاشت چون ماست آن می برد. همچنین باید مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.آب مواد که خشک شد با کمی روغن کمی تفت دهید. اگر روغن پیازداغ کافی باشد احتیاجی نیست دوباره روغن بریزید.
  • بعد کمی آبجوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد اما نباید له شود.
  • پس از پختن و خشک شدن آب آن هنگام دم کردن پلو،مواد گوشتی را لابلای پلو بدهید و در آخر پیازداغ،آبلیمو،شیر،نعناع و کمی گشنیز و زعفران آبکرده را روی پلو بدهید و در قابلمه را ببندید.
  • بعد از دم کشیدن پلو را هم بزنید و در دیس بکشید و سر سفره ببرید.

موارد مشابه

خوراک فصلی

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: ذرت , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کدو , مرغ , هویج

دستور پخت

تخم مرغ در لانه

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: صبحانه , عصرانه
مواد مورد نیاز: اسفناج , تخم مرغ , کره

دستور پخت

خورش قلیه میگو

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تمر هندی , سبزی , میگو

دستور پخت

کال کباب

دسته بندی: غذای محلی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , بادمجان , سبزی , سیر , گردو

دستور پخت