بورانی اسفناج

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت

زمان کل: 0:15
زمان پخت: 0:10
زمان آماده سازی: 0:05

موارد مورد نیاز

  • اسفناج
  • ماست چکیده
  • سیر چند پره
  • خیار اختیاری

دستور پخت

  • اسفناج را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می کنیم.
  • کمی نمک به آن افزوده،
  • سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری کرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی که اسفناج دارای طبیعتی خنک است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می کند).
  • پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چکیده می افزاییم.
  • می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این ترکیب بیفزاییم تا برانی ما کامل تر شود.

موارد مشابه

آش کلم برگ

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , بلغور , سبزی آش , لوبیا چیتی , نخود , هویج

دستور پخت

سوپ ذرت

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , جعفری , خامه , ذرت , شیر , کرفس

دستور پخت

سوپ شیر (جو و قارچ)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بلغور , خامه , شیر , قارچ , مرغ , هویج

دستور پخت

سوپ دریایی با زنجبیل

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پیازچه , تره فرنگی , خامه , زنجبیل , سرکه , سیب زمینی , کره , کلم بروکلی , ماهی , میگو

دستور پخت