آش بلغور
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 1:50
زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- سیبزمینی متوسط: یک عدد متوسط
- فلفلدلمهای کوچک: یک عدد
- گوجهفرنگی: یک عدد
- بلغور: یک پیمانه
- لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
- پیاز: یک عدد
- رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
- نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
- لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
دستور پخت
- بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
- سیبزمینی و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
- پیاز را خلالی کنید و بعد سرخ کنید.
- نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.
- سپس رب گوجهفرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.
- بلغور خیس خورده را با کمی آب به بقیه مواد اضافه کنید.
- یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیبزمینی نرم شود.
- اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد.
- سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.
- مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.
موارد مشابه
آش شولی (یزدی)
مواد مورد نیاز:
آرد
,
چغندر
,
سبزی
,
سرکه
,
عدس
کال جوش و بادمجان (خراسان)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
سیر
,
گردو
,
گوجه فرنگی
,
ماست
سوپ ماست
مواد مورد نیاز:
جعفری
,
رشته سوپ
,
سیب زمینی
,
گشنیز
,
گوشت
,
ماست چکیده
,
هویج
آش ترخینه (کردی)
مواد مورد نیاز:
ترخینه
,
سبزی
,
عدس
,
کشک