تورش آش
موارد مورد نیاز
- گوشت....................................... ۱ کیلو
- نخود و لوبیا............................. مجموعا ۱۵۰ گرم
- باقلا مازندرانی..................................... نیم کیلو
- تره..جعفری..گشنیز..اسفناج.. نعناع..خلواش (سبزی محلّی شمالی) مجموعا ۱.۵ کیلو
- برنج.................................................. ۲۵۰ گرم
- گوجه سبز ریز خیلی ترش ...........................۱ کیلو
- سیر داغ......................................... روی آش ۲بته
دستور پخت
- گوشت را تکه تکه کرده و همراه با نخود و لوبیا میگذاریم کاملا بپزد.
- سپس باقلا را کمی پخته ،سبزی را هم خرد می کنیم و میگذاریم بپزد.
- برنج را هم به سبزی اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بپزند.
- وقتی مواد پختند،آنها را باهم مخلوط میکنیم.
- گوجه سبز ترش را به آن اضافه میکنیم ،شعله گاز را کم کرده و میگذاریم آش جا بیفتد.
- به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. نعناع داغ و سیر داغ درست میکنیم و روی آش می ریزیم ،آش ترش آماده است.
موارد مشابه
سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
پنیر پارمسان
,
روغن زیتون
,
عصاره مرغ
,
گشنیز
,
گوجه فرنگی
میرزا قاسمی(گیلان)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
تخم مرغ
,
سیر
,
گوجه فرنگی
دیشلیق – آش دندونی تبریز
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده:
عصرانه
مواد مورد نیاز:
بادام
,
پسته
,
روغن حیوانی
,
شیر
,
کشمش
,
گردو
,
گندم
,
نخود