سوپ ذرت
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- ذرت=٣ پیمانه
- جعفری خرد شده =۲پیمانه
- کرفس خرد شده=۲ پیمانه
- پیاز متوسط خرد شده=۱عدد
- شیر=۲ پیمانه
- خامه=۱ پیمانه
- آرد=٣ قاشق غذا خوری
- فلفل و نمک=به مقدار کافی
دستور پخت
- ابتدا ذرت را به همراه کرفس ، جعفری ، پیاز و آب مخلوط کرده روی حرارت گذاشته به مدت یک ساعت بپزد
- سپس در آبکش ریخته ، آرد را با کمی شیر مخلوط کرده و مواد پخته شده را به آن اضافه کنید.
- مابقی شیر را با خامه ترشی مخلوط کرده به مواد افزوده روی حرارت قرار داده تا بجوشد
- وقتی که تمام مواد خوب پخته شد و جا افتاد در ظرف مناسبی ریخته با مقداری جعفری خرد شده تزئین و میل نمائید
موارد مشابه
سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
پنیر پارمسان
,
روغن زیتون
,
عصاره مرغ
,
گشنیز
,
گوجه فرنگی
کمه جوش(ماست جوش)خراسانی
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
کمه
,
گوجه فرنگی
,
ماست چکیده