آش ترخینه (کردی)


تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • ترخينه=چهار پيمانه
  • پياز=يک عدد بزرگ
  • روغن=کمي براي سرخ کردن پياز
  • سبزي اش=نيم کيلو
  • عدس=دو پيمانه
  • نمک, زرد چوبه ,فلفل سياه=به ميزان لازم
  • کشک و نعنا و سير داغ=در صورت تمايل

دستور پخت

  • عدس را جداگانه پخته و كنار مي گذاريم.
  • ترخينه را در ظرفي جداگانه ريخته و رويش آب سرد ریخته تا دانه هاي بهم چسبيده از هم جدا شوند.
  • در قابلمه اي که براي طبخ آش در نظر گرفتيم پياز را خرد کرده و با روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود.
  • کمي زردچوبه به آن اضافه مي كنيم .ترخينه را همراه با آب و سبزي آش و نمک و فلفل سیاه به پياز داغ اضافه مي كنيم.
  • شعله را ملايم مي كنيم تا سبزي آش جا بييفتد.سپس عدس پخته شده را اضافه مي كنيم و مي گذاريم آش جا بييفتد.
  • در هنگام سرو کردن ميتواند روي آش را با کشک پياز داغ ,نعنا داغ, سير داغ و کشک تزيين کنيد.

موارد مشابه

کال جوش و بادمجان (خراسان)

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیر , گردو , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت

آش شله مشهدی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری
مواد مورد نیاز: باقالی , برنج , بلغور , دارچین , گوشت , لوبیا چیتی , لوبیا سفید , لوبیا قرمز , نخود

دستور پخت

میرزا قاسمی(گیلان)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , تخم مرغ , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

کلم پلو (شیرازی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , برنج , سبزی , کلم قمری , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت