آش عدس بلغور (سنندج)

مناسب برای: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده

کالری: 1700

موارد مورد نیاز

  • عدس: 200 گرم
  • بلغور گندم: 200 گرم
  • پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
  • نعنا داغ برای تزیین: به میزان لازم

دستور پخت

  • عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود
  • سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید
  • بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید
  • سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود
  • بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید

موارد مشابه

سوپ قارچ با سبزیجات

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: بلغور , پودر جوانه گندم , جعفری , جو , سیب زمینی , شیر , قارچ , کدو , هویج

دستور پخت

آبگوشت گیاهی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سویا , سیب زمینی , کره , گندم , گوجه ‌فرنگی , لوبیا چیتی , لوبیا سفید , نخود

دستور پخت

ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , برنج , چغندر , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت

آش رشته

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , تره , جعفری , رشته آش , عدس , لوبیا چیتی , لوبیا قرمز

دستور پخت