شیش کباب چینی
زمان کل: 2:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:15
موارد مورد نیاز
- 4 تکه سینه مرغ تکه تکه شده
- 1/چهارم پیمانه شکر
- 1/دوم فنجان سویا سس
- 1/سوم فنجان روغن معمولی یا زیتون
- ۱/چهارم فنجان آب لیمو
- 1/دوم قاشق چای خوری پودر سیر یا 2 حبه سیر تازه خرد شده قارچ
- فلفل سبز نازه یا فلفل دلمه ای سبز
- 1 پیاز بزرگ
- گوجه فرنگی گیلاسی
دستور پخت
- ابتدا شکر،سویا سس،روغن و آبلیمو و سیر را خوب باهم مخلوط می کنیم و مرغ هارو در آن خوابانده و می گذاریم حداقل 1ساعت بماند.
- پس از این مدت تکه های مرغ را به همراه سبزیجات به سیخ کشیده و کبابشان می کنیم.همچنین می توان از فر برای پخت کباب استفاده نمود.
موارد مشابه
گراتن گوشت و بادمجان
مواد مورد نیاز:
آرد
,
بادمجان
,
پنیر پیتزا
,
سس سفید
,
شیر
,
قارچ
,
گوشت چرخکرده
شولی کرمانی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
جو پرک
,
چغندر
,
سیب زمینی
,
سیر
,
عدس
,
نخود