سالاد اندونزی

دسته بندی: پیش غذا , دیگر
مناسب برای: پیش غذا , عصرانه

زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • سیب زمینی 500گرم
  • گوجه فرنگی 2عدد متوسط
  • نخود فرنگی پخته 200 گرم
  • كالباس 300 گرم
  • خیار شور 300 گرم
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • گل کلم پخته شده 300 گرم
  • هویج پخته شده 200 گرم

دستور پخت

  • گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد كنید..سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید.در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.

موارد مشابه

سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , پنیر پارمسان , روغن زیتون , عصاره مرغ , گشنیز , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

رولت تن ماهی

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , دسر , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر پیتزا , تخم مرغ , تن ماهی , جعفری , سرکه

دستور پخت

عدس مجارستانی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پارمسان , سرکه سیب , عدس , کرفس , هویج

دستور پخت

لم چاپس

دسته بندی: دیگر
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , زیتون , سبزی , سس سویا , کره , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت