رولت مرغ و بادمجان

دسته بندی: خوراک
مناسب برای: شام

زمان کل: 2:00
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • بادمجان:چهار عدد
  • گوجه‌فرنگی و ران مرغ:از هر کدام سه عدد
  • سیر:دو حبه
  • رب گوجه‌فرنگی:یک قاشق سوپخوری
  • فلفل سبز:شش عدد
  • نمک و فلفل و آب و روغن:به میزان لازم

دستور پخت

  • بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید.
  • مرغ بدون استخوان را خورشی تکه‌تکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
  • سپس بین هر بادمجان‌ یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجه‌فرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجه‌فرنگی را هم روی آن اضافه کنید.
  • در فر ۱۸۰درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا فلفل و گوجه‌فرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و بعد روی بادمجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.

موارد مشابه

بورک مرغ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: پنیر گودا , تخم مرغ , جعفری , زرشک , زنجبیل , سیر , شیر , کنجد , مرغ

دستور پخت

بریانی ماستی

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: برنج , زنجبیل , سیر , شیر , کره , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , گوشت , ماست

دستور پخت

خورش جگر گوسفند

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: جگر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

پیراشکی سمبوسه مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک , غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , ماست , مرغ

دستور پخت