خوراک گردن

دسته بندی: خوراک , خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گردن گوسفند =یک عدد
  • پیاز بزرگ= یک عدد
  • ادویه کاری،زردچوبه،نمک و فلفل= به میزان لازم
  • برنج

دستور پخت

  • گردن را تمیز کرده، شسته و به صورت کامل در قابلمه می گذاریم.
  • پیاز را خرد نموده و در ظرف می ریزیم
  • گردن را به همراه زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه و یک لیتر آب می پزیم.
  • گوشت گردن نباید له شود.
  • بعد از اتمام طبخ با توجه به ذائقه خودتان به آن کمی آبلیمو اضافه کنید. خوراک گردن با برنج میل می شود.

موارد مشابه

تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

دسته بندی: خوراک , غذای کودک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پاستا , پنیر چدار , شیر خشک , کالباس , کلم بروکلی

دستور پخت

خوراک لوبیا

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: پنیر چدار , پودر چیلی , خامه , شکلات , عصاره مرغ , گوجه ‌فرنگی , لوبیا چیتی , لوبیا سفید , لوبیا قرمز

دستور پخت

راگو

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی , لوبیا سبز , مرغ , هویج

دستور پخت

کوئی کاکا

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد برنج , تخم مرغ , شیر , کدو حلوایی , گردو

دستور پخت