استیک جگر

دسته بندی: خوراک
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:00
تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • برگ بو تازه خرد شده=۱ عدد
  • آرد سفید گندم =۱ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل=به میزان لازم
  • جگر =۴ ورقه
  • روغن زیتون =۳ قاشق سوپخوری
  • کره=۲ قاشق سوپخوری
  • پیاز خلال شده=۲ عدد کوچک
  • سرکه قرمز = ۲ قاشق سوپخوری
  • شکر =۱ قاشق چایخوری
  • لوبیا سبز پخته = کمی برای تزئین

دستور پخت

  • در یک ظرف آرد سفید, برگ بو , نمک و فلفل را مخلوط کنید . ورقه های جگر را در آن بغلطانید تا کاملاً آغشته به آرد شود . روغن را در یک ماهیتابه ریخته روی حرارت بگذارید. نصف کره را به آن اضافه کنید سپس خلالهای پیاز را در آن تف دهید تا نرم شود ولی رنگ پیاز عوض نشود . پیازها را از ماهیتابه به ظرف دیگری انتقال دهید . باقی مانده کره را در ماهیتابه ریخته و ورقه های جگر را به مدت چهار الی شش دقیقه در آن سرخ کنید . جگر ها را به ظرف دیگری انتقال دهید و گرم نگه دارید . سرکه را داخل ماهیتابه بریزید . چند جوش که زد پیاز و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا نصف سرکه تبخیر شود , آنگاه از این سس روی ورقه های جگر بریزید و ظرف جگر را با لوبیا سبز و برگ بو تازه تزئین کنید .

موارد مشابه

کدو عدس

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: عدس , کدو حلوایی

دستور پخت

ماهی سالمون مزه دار

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , روغن زیتون , زنجبیل , سیر , گشنیز , ماهی , نشاسته ذرت

دستور پخت

خورش دال عدس با مرغ

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: دال عدس , سیب زمینی , سیر , مرغ

دستور پخت

بریانی میگو

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سیر , گشنیز , میگو

دستور پخت