میرزا قاسمی(گیلان)
زمان کل: 1:15
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- بادمجان دلمه= 5 عدد متوسط
- گوجه فرنگی= 500 گرم
- پیاز متوسط= 2 عدد
- سیر= 3 پر
- تخم مرغ= 2 عدد
- نمک و روغن= به مقدار کافی
دستور پخت
- بادمجان را روی آتش کباب کرده(می توان آن را روی گاز کباب کرد) و پوست آنرا بگیرید و با گوشت کوب له کنید.
- پیاز را رنده کرده و سیر را کوبیده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس بادمجان له شده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید(مرتب هم بزنید زیرا ته می گیرد)
- وقتی بادمجان سرخ شد، گوجه فرنگی را رنده کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
- تخم مرغ ها را با مقداری نمک به مایه اضافه نموده خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.پس از بسته شدن تخم مرغ غذا آماده است.
موارد مشابه
بریانی میگو
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سیر
,
گشنیز
,
میگو
خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)
مواد مورد نیاز:
بادام
,
تخم مرغ
,
گوشت
آش ماست (شیرازی)
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی
,
گوشت
,
لپه
,
ماست
,
نخود
رولت پیتزا
مواد مورد نیاز:
آرد
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
ذرت
,
سوسیس
,
شیر
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
کالباس