املت فرانسوی
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- تخم مرغ درشت ۳عدد
- خامه غلیظ، یک قاشق غذاخوری
- کره نرم، ۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه خردشده، یک قاشق غذاخوری
- ترخون خرد شده، یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان کافی
دستور پخت
- مخلوط تخم مرغ و خامه را هم بزنید.در یک ماهی تابه نچسب مناسب کره بریزید.حرارت را زیاد کنید تا کره به حالت جوش و کف درآید.
- البته مراقب باشید که کره نسوزد.تخم مرغ های زده شده را یک دفعه وسط ماهی تابه بریزید و بلافاصله حرارت را کم کنید.
- به محض بسته شدن لایه پایین تخم مرغ، ماهی تابه را در فری که از قبل روشن و روی درجه متوسط تنظیم شده به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا روی تخم مرغ کمی مرطوب و فرنی مانند شود.
- تابه را از فر در بیاورید و نمک ، فلفل، پیازچه و ترخون روی سطح تخم مرغ بپاشید و نیم آن را روی نیمه دیگر برگردانید و سرو کنید.
موارد مشابه
فتوچینی آلفردو
مواد مورد نیاز:
پاستا
,
پنیر پارمسان
,
خامه
,
قارچ
,
مرغ
خوراک باقلا بادمجان (یونانی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
باقالی
,
برنج
,
پنیر فتا
,
جعفری
,
روغن زیتون
,
زیتون
,
سیب زمینی
,
عصاره سبزیجات
,
کدو
,
گوجه فرنگی
الفته (غذای لبنانی)
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
ارده
,
بادمجان
,
جعفری
,
سیب زمینی
,
سیر
,
کدو
,
ماست
,
مرغ
,
نخود
,
هویج