املت جوانه لوبیا و میگو

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای: شام , صبحانه , عصرانه , میان وعده

تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • تخم مرغ 4 عدد
  • ميگو تاره 185 گرم
  • لوبيا سبز تازه 2 فنجان
  • پياز سبز 6 عدد
  • زنجبيل 1 قاشق مربا خوري
  • آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
  • آب 1 فنجان
  • روغن كنجد 1 قاشق مربا خوري
  • سس سويا 1 قاشق سوپخوري
  • شكر 0.5 قاشق مربا خوري

دستور پخت

  • تخم مرغها را بهم برنيد تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , ميگوي رنده شده , جوانه لوبيا , پيازچه و زنجبيل را بيافزاييد و مخلوط كنيد , كف ماهيتابه را با روغن كمي چرب كنيد و ان را گرم كرده و يك چهارم املت را در ان ريخته و بپزيد تا يك طرف آن سفت شود , سپس برگردانيد و طرف ديگر را بپزيد , املت را در بشقاب سرو نموده و باقي املتها را بپزيد و با سس سرو نماييد

طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یک دقیقه با حرارت ملایم بجوش

موارد مشابه

سوپ پیاز فرانسوی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر سوییسی , عصاره مرغ

دستور پخت

املت (کدو) ایتالیایی

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , صبحانه , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , ذرت , قارچ , کدو

دستور پخت

املت پیاز

دسته بندی: املت
مناسب برای وعده: شام , صبحانه
مواد مورد نیاز: پنیر پارمسان , تخم مرغ , جعفری , روغن زیتون , سیر

دستور پخت

املت جوانه لوبیا و میگو

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , صبحانه , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , تخم مرغ , زنجبیل , سس سویا , لوبیا سبز , میگو

دستور پخت