پاستای بادمجان

دسته بندی: پاستا و ماکارونی
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • بادمجان:2 عدد متوسط
  • سیر :له شده 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون:4 قاشق غذا خوری
  • نمک برای روی بادمجانها
  • فلفل چیلی قرمز خرد شده:1/2 قاشق چای خوری
  • خامه:1/2 پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده :4عدد کوچک
  • ریحان خشک : 4 قاشق غذا خوری
  • پنیر پارمسان:1/4 پیمانه
  • فلفل سیاه تازه

دستور پخت

  • بادمجان رو نازک برش بدید و نمک بپاشید روشون بزارید یک کناری به مدت نیم ساعت تا اب بندازن و تلخیشون گرفته بشه
  • بعد با دستمال اشپزخانه بادمجانها رو خوب خشک کنید و باریک خردشون کنید اندازه پاستا باشه.
  • داخل تابه روغن زیتون رو بریزید سیر رو اضافه کنید همراه با فلفل چیلی قرمز 30تفت بدید تا سرخ بشن
  • بادمجانها رو اضافه کنید همچنین پاستا ی آبکش شده رو هم بریزید مخلوط کنید .
  • گوجه فرنگی خرد شده رو هم اضافه کنید بزارید 3 دقیقه مواد با هم بپزن
  • خامه رو اضافه کنید حرارت را زیاد کنید فلفل و ریحان رو هم اضافه کنید
  • و در اخر پارمسان رو بریزید و مخلوط کنید
  • نمک نریزید چون بادمجانها نمک دارن ... بستگی به ذائقتون داره اگر نیاز بود اضافه کنید

موارد مشابه

پاستا با گوشت

دسته بندی: پاستا و ماکارونی
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: پاستا , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

دلمه ماکارانی

دسته بندی: پاستا و ماکارونی
مناسب برای وعده: صبحانه , ناهار
مواد مورد نیاز: سبزی دلمه , سرکه , گوشت چرخ‌کرده , لپه , ماکارونی

دستور پخت

نودالیت با فیله مرغ

دسته بندی: پاستا و ماکارونی
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , مرغ , نودالیت

دستور پخت

ماکارونی با سس چغندر

دسته بندی: پاستا و ماکارونی
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , پاستا , پنیر , چغندر , خامه , روغن زیتون , سرکه , سیر

دستور پخت