پیتزای قارچ و گوشت
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- خمير آماده يک عدد
- گوشت چرخ كرده 300 گرم
- پياز سرخ كرده سه قاشق غذاخوري
- روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك تا دو قاشق غذاخوري
- قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم
- فلفل دلمهاي سبز خرد شده دو عدد
- سس گوجهفرنگي سه تا چهار قاشق غذاخوري
- پنير فيلا فيلا 500 گرم
- نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم
دستور پخت
- گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.
- خمير را در سيني بزرگ فر يا ظرف پيتزاي تك نفره كه چرب شده قرار دهيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد.
- مقداري پنير روي سطح خمير بريزيد و به ترتيب گوشت، فلفل دلمهاي و قارچ را روي سطح خمير بريزيد
- در نهايت سطح مواد را با پنير بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتيگراد بپزيد تا كف نان طلايي، پنير آن نيز آب شده و طلايي شود.
- سپس به صورت گرم سرو نماييد.
موارد مشابه
ناپلئونی پنیر
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
پنیر خامه ای
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
خامه
,
سس سفید
,
گردو
,
ماست
,
مرغ
,
نان تست
,
هویج