فتوچینی آلفردو
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- 250 گرم پاستای فتوچینی
- یک سینه مرغ که به دو قسمت تقسیم شده باشد
- پیاز کوچک خلال شده
- نصف بسته قارچ کوچک
- دو قاشق سوپ خوری خامه غلیظ
- دوقاشق سوپ خوری پنیر رنده شده پارمسان
- نمک فلفل |آویشن به اندازه دلخواه
دستور پخت
- یه قابلمه آب بریزین به آن یک قاشق نمک و ۳ قاشق روغن اضافه کنین و بگذارین جوش بیاد.
- وقتی جوش آمد، پاستای فتو چینی را توی آب درحال جوش کم کم وارد کنید. وقتی پاستا در آب می جوشد، باید دو سه کار انجام دهید.
- سینه های مرغ را به صورت نوار باریک برش بدهید ، اندازه این نوارها می تواند مساوی انگشت اشاره شما باشد و با کمی سیر خلال کرد ه در یک ماهیتابه که کف آنرا با روغن مایع چرب کرده روی شعله داغ بگذارید.
- شعله داغ باشد که سینه ها آب نیندازد ، چون بعد سفت می شود. یادتان باشد که باید مرتبا هم بزنید تا نسوزد .
- قارچ ها را هم خوب بشوید و افقی دو تا سه قطعه کنید و بعد با کمی پیاز خلال شده در یک ماهیتابه کوچک با روغن با کره یک تفت بدهید. نگذارید قارچها زیاد نرم شود.
- سپس قارچ را به مرغ ها اضافه کنید و پس از اینکار حرارت اجاق را کاملا پایین بیآورید
- خامه را الان می تونید کم کم اضافه کنید طوری که حرارت ماهیتابه نیوفته یکدفعه اگه خیلی غلیظ شده کمی آب داغ هم می تونید اضافه کنید. هم بزنید و بذارید کمی جا بیوفته. یعد از 5 دقیقه می تونید پنیر پارمسان هم اضافه کنید و یک دقیقه همش بزنید آمادست.
موارد مشابه
لازانیا با کدو تنبل
دسته بندی:
پاستا و ماکارونی
مواد مورد نیاز:
پاستا
,
پنیر پارمسان
,
پنیر ریکوتا
,
پنیر موزارلا
,
خامه
,
روغن زیتون
,
قارچ
,
کدو حلوایی
پیراشکی گوشت
مواد مورد نیاز:
خمیر پیراشکی
,
سیب زمینی
,
گوشت چرخکرده
آش غوره
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی آش
,
عدس
,
غوره
,
گوشت
,
لوبیا چیتی
,
ماش
,
نخود