حلوای شیر

دسته بندی: پیش غذا , کیک و شیرینی
مناسب برای: افطاری , پیش غذا

زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15

موارد مورد نیاز

  • آرد برنج نصف پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • شیر یک لیتر
  • شکر 2 پیمانه
  • نشاسته 1 پیمانه
  • آب 4 پیمانه

دستور پخت

  • نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل می‌كنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم.
  • آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می‌كنیم (توجه داشته باشید كه شیر باید سرد باشد).
  • شكر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط می‌كنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.
  • دقت داشته باشید برای آن كه مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این كار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود.
  • گلاب را به آن اضافه می‌كنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود.

این حلوا را اغلب شیرازی‌ها در ماه مبارک رمضان درست می‌کنند.

موارد مشابه

سالاد اندونزی

دسته بندی: پیش غذا , دیگر
مناسب برای وعده: پیش غذا , عصرانه
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , کالباس , گل کلم , گوجه ‌فرنگی , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

سالاد نودالیت و قارچ

دسته بندی: پیش غذا , دیگر
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: خیار , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , گوجه ‌فرنگی , نخود فرنگی , نودالیت , هویج

دستور پخت

ترین مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر پیتزا , رزماری , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , کرفس , گوشت چرخ‌کرده , مرغ

دستور پخت

عدس مجارستانی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پارمسان , سرکه سیب , عدس , کرفس , هویج

دستور پخت