کیک برنجی(غذای کره ای)

دسته بندی: پلو , غذای ملل
مناسب برای: شام , میان وعده , ناهار

زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • 4 فنجان برنج
  • 25 گرم بادام هندی
  • نارگیل مکعبی خرد شده
  • پودر هل
  • شیره قند4 فنجان
  • آب 4 فنجان

دستور پخت

  • برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
  • سپس آن را آسیاب کنید
  • ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید
  • وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
  • سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
  • سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
  • بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
  • روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید

شما می توانید با استفاده از مواد خوراکی ای که پس از حل شدن در آب تولید رنگ می کنند، برای تزئین این کیک برنجی استفاده کنید.

موارد مشابه

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پارمسان , پنیر پیتزا , ذرت , زیتون , فلفل دلمه‌‌ای , مرغ

دستور پخت

رشته پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , رشته پلویی , گوشت

دستور پخت

پلو میگو جنوبی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تمر هندی , سیر , گشنیز , میگو

دستور پخت

املت تایلندی

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , جعفری , روغن زیتون , سیر , شیر , فلفل دلمه‌‌ای , موسیر , نخود فرنگی

دستور پخت