خورشت گل کلم

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • پياز
  • سير
  • گوجه فرنگي
  • گل کلم
  • گوشت خورشتی
  • رب گوجه، فلفل نمک، گرد ليمو، آبليمو

دستور پخت

  • طبق روال همه خورشتهای ايراني، پياز رو خرد می کنيم تو قابلمه يه کمی می گذاريم آبش بره کمی روغن اضافه می کنيم،بعد که کمی تفت داده شد و شيشه ای شد بهش زردچوبه می زنيم و گوشتها رو بهش اضافه می کنيم می گذاريم يه کمی گوشتها برشته بشن بعد گوجه فرنگيها رو که خرد کرديم بهش اضافه می کنيم، اگه سير هم بخواين بزنين اين موقع می تونين درسته بندازين توش پخته می شه و مثل سير سرخ کرده بو نمی ده.
  • بعد که آب گوجه ها کم شد به خورش آب اضافه می کنيم و ميگذاريم گوشتها بپزن، وقتی گوشتها پخت، گل کلم ها رو اضافه می کنيم( گل کلم ها رو تکه تکه اما نه خيلی ريز می کنيم) و با رب گوجه و نمک فلفل و آبليمو چاشنی می دهيم، يه چند تا قل که بخوره و گل کلم ها نرم بشن آماده خوردنه!

پ.ن: راجع به استفاده از بروکلی راستش خیلی مطمئن نیستم چون برکلی سر ده دقیقه که بجوشه از هم می پاشه شاید اگه پنج دقیقه قبل از سرو کردن تو خورش بریزیم و یک بار بیشتر هم نخوایم بخوریمش بشه استفاده کرد.

موارد مشابه

مرغ ترش

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , سبزی , سیر , لپه , مرغ

دستور پخت

خورشت باقالا

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: باقالی , سیر , شوید , گوشت

دستور پخت

سر گنجشکی

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت چرخ‌کرده , هویج

دستور پخت

خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , تخم مرغ , گوشت

دستور پخت