فیله ماهی قزل آلا
زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- ماهی قزل آلا= ۴عدد
- آرد سوخاری= ۱پیمانه
- نمک وفلفل= بمیزان لازم
- زعفران سائیده شده= نصف قاشق چایخوری
- روغن مایع =نصف لیوان
دستور پخت
- ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
- به ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.
موارد مشابه
بریان (اصفهان)
مواد مورد نیاز:
دارچین
,
گوشت
خوراک بامیه
مواد مورد نیاز:
بامیه
,
سیر
,
فلفل دلمهای
,
گشنیز
,
گوجه فرنگی
کدو با قارچ و پیازچه
دسته بندی:
خوراک
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
پیازچه
,
قارچ
,
کدو
,
گوجه فرنگی
استیک شیـرماهی
مواد مورد نیاز:
سس سفید
,
گوجه فرنگی
,
ماهی