اسنک عدس
زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:10
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- عدس پخته ۱۵۰ گرم
- خامه ۱۰۰ گرم
- پنیر موزارلای رنده شده ۱۵۰ گرم
- عصاره مرغ یک عدد
- آب لیموترش یک قاشق سوپخوری
- پودر آویشن یک قاشق چایخوری
- کره ۲۵ گرم
- نمک، فلفل و نان تست به میزان لازم
دستور پخت
- عدس را با استفاده از گوشتکوب کاملا میکوبیم، سپس در ظرفی با خامه، پنیر، آب لیموترش، آویشن، نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا به صورت کرمی یکدست در آید. عصاره مرغ را به صورت پودر در آورده و به مواد میافزاییم.
- روی یک نان از مخلوط عدس ریخته و نان تست بعدی را به کره آغشته کرده و روی مواد میگذاریم. اسنکها را درون دستگاه ساندویچساز به مدت پنج دقیقه قرار میدهیم تا نانها طلایی شوند. این اردور بسیار راحت و سریع آماده میشود.
موارد مشابه
الفته (غذای لبنانی)
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
ارده
,
بادمجان
,
جعفری
,
سیب زمینی
,
سیر
,
کدو
,
ماست
,
مرغ
,
نخود
,
هویج
اسکالوپ ماهی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
جعفری
,
زرشک
,
گردو
,
ماهی
شنیتسل ماهی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
ماهی