ته چین قارچ و مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

زمان کل: 1:15
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • مرغ=2/1 عدد
  • پیاز= 1 عدد
  • قارچ= 150 گرم
  • زرشک=3/1 پیمانه
  • ماست= 1 لیوان
  • زرده ی تخم مرغ=3 عدد
  • برنج آبکش شده= 3 پیمانه
  • زعفران دم کرده =به میزان لازم
  • روغن=به میزان لازم

دستور پخت

  • مرغ را با پیاز،نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران می پزیم و پس از پخت استخوانهای آن را جدا کرده و به قطعه های کوچک خرد کنیم.
  • قارچ را تفت می دهیم؛
  • همینطور زرشک ر ا با کمی شکرتفت داده و با مرغ خرد شده مخلوط کرده وهمه را با هم تفت می دهیم.
  • ماست؛زعفران دم کرده و زرده ی تخم مرغ را با هم مخلوط کرده برنج را روی این مواد ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
  • کف قابلمه یا تابه ی بلندی را روغن ریخته می گذاریم خوب داغ شود.
  • سپس نیمی از برنج مخلوط شده با مایه ماست را کف تابه ریخته صاف کرده مرغ را روی آن گذاشته و کاملا صاف می کنیم
  • در آخر مابقی برنج را روی مرغ قرار داده درب تابه را گذاشته حرارت را زیاد می کنیم وقتی بخار کرد شعله پخش کن زیر آن گذاشته وحرارت را کم می کنیم وحدود نیم تا 45 ذقیقه زمان داده بعد از پخت درظرف مناسب می کشیم

موارد مشابه

مرغ پلو با کشمش

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کرفس , کشمش , مرغ

دستور پخت

ته چین آلبالو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلبالو , برنج , تخم مرغ , زعفران , شکر , کره , گوشت چرخ‌کرده , ماست

دستور پخت

دمی بلغور با قیمه

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بلغور , روغن حیوانی , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , کشمش , گوشت , نخود , هویج

دستور پخت

اسفناج پلو با قارچ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , برنج , قارچ

دستور پخت