ته چین قارچ و مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

زمان کل: 1:15
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • مرغ=2/1 عدد
  • پیاز= 1 عدد
  • قارچ= 150 گرم
  • زرشک=3/1 پیمانه
  • ماست= 1 لیوان
  • زرده ی تخم مرغ=3 عدد
  • برنج آبکش شده= 3 پیمانه
  • زعفران دم کرده =به میزان لازم
  • روغن=به میزان لازم

دستور پخت

  • مرغ را با پیاز،نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران می پزیم و پس از پخت استخوانهای آن را جدا کرده و به قطعه های کوچک خرد کنیم.
  • قارچ را تفت می دهیم؛
  • همینطور زرشک ر ا با کمی شکرتفت داده و با مرغ خرد شده مخلوط کرده وهمه را با هم تفت می دهیم.
  • ماست؛زعفران دم کرده و زرده ی تخم مرغ را با هم مخلوط کرده برنج را روی این مواد ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
  • کف قابلمه یا تابه ی بلندی را روغن ریخته می گذاریم خوب داغ شود.
  • سپس نیمی از برنج مخلوط شده با مایه ماست را کف تابه ریخته صاف کرده مرغ را روی آن گذاشته و کاملا صاف می کنیم
  • در آخر مابقی برنج را روی مرغ قرار داده درب تابه را گذاشته حرارت را زیاد می کنیم وقتی بخار کرد شعله پخش کن زیر آن گذاشته وحرارت را کم می کنیم وحدود نیم تا 45 ذقیقه زمان داده بعد از پخت درظرف مناسب می کشیم

موارد مشابه

قارچ پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زرشک , قارچ

دستور پخت

مانی پلو (دامغانی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , رشته پلویی , زرشک , گوشت , لپه

دستور پخت

سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , روغن حیوانی , شیر

دستور پخت

پلو میگو جنوبی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تمر هندی , سیر , گشنیز , میگو

دستور پخت