کباب قزل آلا

دسته بندی: غذای دریایی , کباب
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • ماهی قزل آلا ۳ عدد
  • بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
  • روغن زیتون ۵۰ گرم
  • آب لیمو به مقدار كافی
  • نمك و فلفل مقداری

دستور پخت

  • شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم.
  • ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.

موارد مشابه

کباب لم چاپس

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , زیتون , سبزی , سس سویا , سیر , کره , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

خوراک میگو با گوجه‌فرنگی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: جعفری , زنجبیل , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , میگو

دستور پخت

میگو پلو

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , شنبلیله , گشنیز , میگو

دستور پخت

سوپ ماهی مکزیکی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , سیر , شوید , گوجه ‌فرنگی , ماهی

دستور پخت